Снимка: кадър Youtube
fallback

Морски лъв дръпна във водата момиче, седяло сред хранещите го хора на кея в Ричмънд, предградие на Ванкувър.

Инцидентът е заснет от студента Майкъл Фудживара. Той разказва, че момичето седяло на ръба на кея, докато други хора хвърляли на морския лъв натрошен хляб.

Животното изскочило рязко от водата и дръпнало момичето за роклята. Един от мъжете на кея веднага се хвърлил във водата да й помогне. Момичето изглежда невредимо, пише БТА.

Андрю Трайтс, който е специалист по морски бозайници, обяснява, че морският лъв най-вероятно е помислил роклята на момичето за храна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

един там

преди 6 години

Браво на китаеца! То във Ванкувър китайците не са малко де, а и в конкретния случай доказват, че имат място в обществото там! Чудно ми е дали, при условие, че китаеца не беше се хвърлил във водата да спасява момичето, някой американец или канадец щеше да се хвърли!

13

Трол Горянин до 11

преди 6 години

Какво ще сравняваш със случая от спирката , там "мъжът" 5 мин така и не си извади ръцете от зад ника и се изниза като знаеш какво.

12

До 1:

преди 6 години

Какво мерси, бе пич. Майката на момичето даже не го погледна и тръгна да върви, а той спаси живота на детето. И вие се молите китайците да дойдели тук и да ни оправят. Много сте наивни за техния морал и човещина.

fallback