Снимка: Instagram
fallback

Първа среща – първи трепети, вълнение. Втора среща – първа целувка, подкосени крака. Трета среща – „какво да облека”, кино, вечеря, хубаво вино или коктейл в приятен бар. Четвърта, пета... Колко вълнуващо звучи!
 
Тръпката е важна за началото на връзка. Тя изгражда основите и колкото по-стабилни са те, толкова повече можем да бъдем сигурни, че това е нашият човек. А признайте си, ясно е още в самото начало (понякога и преди да е започнало), колко надеждни са „материалите”, с които започваме да градим отношения.
 
Това е времето за вземане на решение дали си струва, или не. Кое е по-болезнено – да не построим къщата или да се привържем към нея и тя да се срути в определен момент?

Да приемем, че човекът до вас е стабилен. Не се колебайте да продължите отношенията си с него дори и след като е преминала „тръпката”. Това е знак, че преминавате от един период в друг, по-специален и по-истински. Той има своите положителни черти в сравнение с първите срещи, първите трепети и подкосяването на краката.

При него се появява доверието, сигурността и истинската обич – често незабелязвани и подценявани качества в една връзка.

Още можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

Минко е киризил по малките часове, за да се докопа до компютъра на лудницата и да ни каже мнението си по въпроса.Вторият му коментар е писан в 3.00 ч. през нощта!Ето това се казва себераздаване! Лишил се е от сън човечецът, само и само да сподели личния си опит, натрупан в продължение на много години сън под въздействието на медикаменти. Не всеки има такъв опит. Минко го има и не е егоист, споделя онова, което е преживял насън.

12

Генко е.ача

преди 6 години

Ако вЪ плющи редовно, значи той шъ е чувека.

11

Анонимен

преди 6 години

Просто,ако се държи твърде лошо с вас,иска да ви го оставите намира. Дайте му втори шанс!Ако стане,твърде агресивен и ценичен.Теглете му една дълга и качествена и го преключете.Преориантирайте се към друг!

fallback