Снимка: архив, Reuters
fallback

Външният вид не е всичко за една връзка. В идеалния случай има баланс между физическите качества и характера. Мъжът обикновено се влюбва в определени характеристики на една жена.

Разбира се, няма наръчник, който да следваме, за да накараме един мъж да се влюби в нас, но тези няколко черти в много голяма степен привличат мъжкото внимание и обикновено водят до влюбване.

1. Женственост

Повечето мъже обичат женствени жени - такива, които са красиви, защото демонстрират женствеността си с класа, елегантност и лек флирт.

Женствената жена обича да бъде жена. Мъжете, от друга страна, обичат контраста, който жената внася във връзката. Всичко, което е изключително женствено, обикновено привлича и съблазнява мъжете.

2. Красота

Тук не се има предвид физическата красота, особено след като тя не продължава прекалено дълго. Става дума за красотата на чувствата, отношението, жестовете и характера – те могат да спечелят любовта на мъжа.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Не вярвам

преди 7 години

Не вярвам на куче което спи и на жена която плаче - опасно е . Народна мъдрост .

2

Анонимен

преди 7 години

На жена и на куче не може да вярваш.Винаги може да останеш неприятно изненадан

1

+

преди 7 години

Ще ви цитирам нещо, разберете го както искате:"Казаха ми, че за да я накарам да се влюби, трябва да я разсмея, но всеки път когато се разсмее, аз съм този, който се влюбва"Усмихвайте се повече, мъжете ценим това!

fallback