Снимка: Twitter
fallback

Жителите на английското село Плъмтрий в графство Нотингамшър устроиха празнично тържество за рождения ден на дупка в асфалта на местния главен път, съобщава агенция ЮПИ.

На милото тържество местните хора поднесоха малка шоколадова торта с набучени на нея две свещички. Това идваше да покаже, че дупката е навършила две годинки. Тя се родила през 2016 година и оттогава не спирала да расте.

Местният жител Вони Дейкин за последно се оплакал от рожденичката миналия октомври, но нищо не било направено за изравняването на пътя.

Областната управа обещала да отпусне 1,2 милиона британски лири за запълването на хилядите дупки по пътищата, но инициативата още била далеч от Плъмтрий.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Партиен член

преди 7 години

А при нас има дупки пенсионери.Пък и това тяхното дупка ли е?Не ти ли влезе цялата предница на колата вътре това не е дупка.

14

Анонимен

преди 7 години

Като гледъм съотношението между торта, свещи чакъл (в асвалта най много през 17 мм сито) дупката е не повече от 100мм в диаметър. Ей от дупката изкочи куче което беше жлязло да се стопли. Ришки проход беше лунен пейзаж, кратер до кратер

13

Анонимен

преди 7 години

Преди 15 години в Англия нямаше дупки, но сега вече и там има и тепърва ще се увеличават!

fallback