Снимка: Instagram
fallback

Синди Крауфорд. Име, което малцина не са чували и не асоциират с една от най-красивите жени в света.
 
Супермоделът набира своята слава с превърналата се в личен почерк походка върху модния подиум през 80-те и 90-те години.
 
Перфектните ѝ форми и красота продължават да я държат на челните позиции в модната индустрия и с днешна дата и въпреки всички слухове, че ще се пенсионира от занаята, Синди Крауфорд продължава да превзема нови и нови върхове.
 
Тя е рекламно лице на едни от най-големите модни къщи, а съвсем наскоро и дъщеря ѝ, Кая Гербер, стартира своята кариера по стъпките на майка си.
 
За да си припомним за нестихващата енергия и красота на Синди Крауфорд, представяме топ 10 на нейните кадри от Instagram.

Можете да се насладите на красавицата в галерията на TeenProblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 7 години

В днешно време всички снимки са толкова обработени с фотошоп, че въобще нямат нищо общо с истинския вид на снимания човек. Ако ги видим на живо всички тези дето ни ги показват, колко са "запазени" тогава може да даваме мнения. Иначе Синди е най-хубавия топ модел за мен. Със староста никой не се е справил, важното е да не се окепазиш с химии и пластики, защото освен стар, започваш да изглеждаш и грозен и смешен!

1

Минаха години...

преди 7 години

Изключително запазена жена за възрастта си, за което предполагам, че полага много усилия и не пести средства. В тяло е супер, но в лице е придобила много строго изражение. Като започнат да си инжектират този ботокс против бръчки и губят тотално естественост в изразяване на емоции по лицето. Не е никак лека съдбата на жените, които са преуспявали главно благодарение на външността си - рано или късно са обречени да я загубят и да бъдат изместени.

fallback