Снимка: архив, Reuters

Месец април е изпълнен със сексуална енергия, която е и доста интензивна. След края на ретроградната Венера, на 15-и, предстои да прекараме много време в размисли относно активностите между чаршафите. И ако нуждите ни не са удовлетворени, сега е времето да разберем какво трябва да се случи, за да променим това.

Какъв се очаква да бъде този месец в сексуален план за представителите на различните зодии?

Овен

През април сте готови да внесете повече мир и спокойствие във всички области на любовния си живот. Ще копнеете и за повече романтика, затова не се колебайте да извадите свещите от шкафа.

Ако сте необвързани, ще се появят няколко въпроса относно зачеващата връзка и дали тя е просто секс или има потенциала да се превърне в нещо повече. Отговорете за себе си на този въпрос и анализирайте как това ви кара да се чувствате.

Телец

Вие знаете какво искате в леглото, Телци, и този месец не се притеснявате да си поискате. Не бива да се тревожите, тъй като ви очакват сексуални преживявания през април, включително и за експериментите, които отдавна искате да опитате.

Въпреки това ще се чувствате раздвоени между приятелите и интимните срещи. Всичко ще бъде наред, просто трябва да планирате по-добре времето си.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase