Снимка: Facebook
fallback

Бездомен мъж от Испания претърпя смайваща метаморфоза. С помощта на фризьор и нови нови дрехи, той се превърна в очарователен бизнесмен.
 
До юли на 2015 г. Хосе Антонио - Хосете е неугледен, побелял и брадясал бездомник. Той живее по улиците на Палма, на испанския остров Майорка, вече 25 години. Днес е модерен хипстър - италиански тип.
 
55-годишният бивш електричар остава на улицата, след като изпада в депресия. Самият той обяснява, че причината е "поредица прояви на лош късмет".

Така е, докато фризьорски салон в Палма не решава да го преобрази безплатно, за да му помогне да си стъпи на краката.

Подстригват го, боядисват му косата и му дават нови дрехи. И записват процеса, като запечатват момента, в който Хосете вижда отражението си за пръв път.

Макар да е заснето е през 2015 г., емоционалното видео беше публикувано във Facebook едва преди дни. Вижте го и вие!
 

Днес Хосете е гладко избръснат и вече не живее на улицата. Отново е с побелели коси, но и с огромна усмивка. Казва, че инициативата е променила не само вида му, но и живота му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

толерантен

преди 7 години

Ми те и "наште" "бизМесмени", и "политици", и те са от кол и въже.

13

емиграция

преди 7 години

Не се напъвай , 13.Договорът на този късметлия е до края на 2017г..После го мисли, Ганьовецо. Той си има професия. Повтаряме-ПРОФЕСИЯ. В едно от интервютата с него казва.....-,,Ще си практикувам ...,това, което разбирам" Абе ......някъде в превода от испански се губят доста неща от статията, но българина е свикнал 50% да си свърши работата.......После другите му виновни, а най много Меркел, Путин, Тръмп,Борисов,Оризов, Капризов..

12

Я пак тия

преди 7 години

Като му свършат кинтите отново ще заживее на улицата.Пиячката и търкалянето по пейките на Палма е далече по-добре от глупавото ежедневие да работиш,да плащаш за квартира и някой постоянно да ти виси над главата!

fallback