Снимка: outnow.ch
fallback

Всички мъже имат една особена гордост – пениса си. Нямат проблем да говорят за него, обикновено с хиперболизиране или възхвала, и това грам не ги притеснява.

Както с всичко обаче, пенисът крие своите малки тайни и малко познати факти.

Днес ще ви разкрием топ 10 на фактите, които мъжете не биха искали половинките им да знаят.

Ето кои са те:

1. Има наклон в ляво

Не е модел за пенис. Със сигурност няма да се появи на корицата на някое списание с лъскави страници. Но може би точно този лек наклон е перфектен.

2. С кого се е срещал

Всеки пенис си има история. Някои са с по-кратка, а други имат направо няколко тома от срещи и места, на които е бил. Често мъжете не биха разказали с колко и какво точно са правили, независимо от точната бройка.

3. Пенисът е с различен цвят от останалата част от тялото

Това е доста често явление, но някои мъже изпитват неудобство да говорят за това. Факт е, че понякога има разлика в цвета, която обикновено се дължи на пигментация.
 

Останалите факти за пениса, които мъжете не биха искали да се знаят - четете в TeenProblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Човек в 21 век

преди 4 години

Една чу**а от Варна е развалена и трябва да се възстанови изцяло ! Много време е лишавана от влизането й във ва**на заради липса на самочувствие !

10

глупости

преди 7 години

Навремето като нямаше конфекция шивачите питаха на коя страна. За да направят този крачол по-широк.

9

Едни крият,други -не

преди 7 години

В други сайтове току що качиха съобщението, че днес, посред бял ден, по бул."Витоша" се е разхождал мъж, маскиран като голям мъжки полов орган. Има и снимки, господинът е придружен от компания на други млади мъже. Пояснява се, че това са чужденци и си личи, че са от типа на мигрантите. В родината им имало традиция в навечерието на сватбата младоженецът да се разхожда маскиран по този начин.С други думи, вече ни налагат своите традиции! Макар че в случая не става въпрос за религиозни обичаи.

fallback