Снимка: outnow.ch
fallback

Въпреки че много от мъжете смятат, че са експерти по отношение на мастурбирането, това всъщност не е съвсем така. Представяме ви някои факти, които може и да ви изненадат.
 

Мастурбацията не носи същите ползи за здравето, които предлага половият акт
 

Оказва се, че не всички оргазми се „създават“ по един и същ начин. Редица проучвания свързват проникването с всякакъв вид ползи за мъжете, включително за кръвното налягане, сърцето, здравето на простатата, усещането за болка и др. Ако си мислите, че резултатът от мастурбирането ще бъде същият – бъркате.  Защо има разлика в еякулацията по време на секс и при мастурбация? Никой не знае със сигурност. Оказва се обаче, че дори видът на семенната течност е различна.
 
Мастурбацията не е безопасна
 

Разбира се, рискът е малък, това е възможно най-безопасната форма на секса. Няма как да се заразите с някое заболяване, няма риск от зачеване, но все пак трябва да имате предвид някои препоръки.  Честата или груба мастурбация може да причини леко раздразнение на кожата. Силното огъване на еректирал пенис може да разкъса кухините, които се пълнят с кръв. Това е рядко, но много неприятно състояние, познато като „фрактура на пениса“.

Останалите интересни факти за мастурбацията можете да прочетете в TeenProblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 7 години

Kato nqma jeni kak nqma da masturbirame.

15

Анонимен

преди 7 години

До дайте лекНамери си гадже. Така ще дадеш почивка на дясната си ръка и мазолите постепенно ще изчезнат.

14

о

преди 7 години

*то е за престиж,ч** оформя характера.

fallback