Снимка: outnow.ch
fallback

Сексът под душа може да бъде начин да се разнообрази сексуалният живот, а понякога може и да се окаже и единствената опция за секс..

При всички случаи трябва да се имат предвид някои препоръки, тъй като този сравнително по-необичаен терен за любовни ласки има и своите особености, с които трябва да се съобразим, за да бъде преживяването приятно.
 
Трябва да се има предвид, че има опасност водата да отмие естествената лубрикация, която жените секретират. Всъщност, най-често срещаният проблем в подобни случаи е раздразнението в областта на влагалището или инфекцията.
 
За целта е важно да се избягва водата по време на самия акт. По този начин се запазва естествената лубрикация и няма риск от болка при проникване.

Трябва особено да се внимава, ако кожата в женската интимна област е склонна към дразнене.

Препоръчително е по време на акта около нея да няма сапун или друг козметичен продукт.

Останалите важни неща, които трябва да знаем, ако искаме да правим секс под душа - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

Хахаха..... Хахаха.... Хаха

13

БАЙ Иван

преди 7 години

Секса по душа е много опасен!Зимата с жената се плющахмее в банята под душа,но топлата водата свърши(80 литра бойлер)преди аз да свърша!Хем ,неможах да изпразня макарите ,хем жената от ледената вода настина а ако дадохме 65 лв за хапчета аз от финансовия удър получих сърцебиене и аритмия и едва не подбелих очите!Затова много внимавате с секса под душа!

12

Анонимен

преди 7 години

Ще пратя статията на любовницата, че жена ми е дама с мигрена.

fallback