Снимка: outnow.ch

Повечето хора вярват, че интелигентните хора са суперсъщества, които имат отговора на всички неща и не им се налага да се сблъскват с проблемите на "простосмъртните".

Уви, интелигентните хора имат далеч повече и по-големи проблеми, тъй като мозъците им не спират да работят. Дали и вие сте "обречени" да се терзаете от какво ли не, научете като си отговорите на въпроса дали се сблъсквате със следното:

1. Повърхностните разговори ви уморяват

За вас е истинско мъчение, когато някой се опитва да убие времето в празни приказки. Това е така, защото мозъкът ви е ангажиран постоянно с "велики идеи" и въпросните хора губят и вашето време. Подобни разговори ви отегчават до смърт и понякога дори забравяте учтивия тон и демонстративно напускате разговора.

2. Мислите повече, отколкото говорите

Мозъкът ви работи на високи обороти и дори да искате, ви е трудно да изкажете вербално всичко, което минава през него. Освен това сте наясно, че не всичко, което си мислите е практично, приложимо и правилно, затова предпочитате да говорите, когато сте убедени в нещо.

3. Работата лесно ви отегчава

С каквото и да се захванете, бързо му "хващате цаката" и ви отегчава. За вас то не представлява предизвикателство, а се превръща в рутина.

Вижте останалите три проблема на свръхинтелигентните в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase