Снимка: архив, Reuters
fallback

Дебатът около жените, които симулират оргазъм, не е нещо ново. Сега обаче изследователите установяват, че честотата на тази практика може да предвиди колко вярна е жената.

С други думи – колкото по-често се случва нежната половинка да симулира оргазъм, толкова по-склонна е да изневери на партньора си.

Любопитното е, че не се открива връзка между жените, които имат по-малко оргазми и повишеният риск от изневяра. Това се отнася само за онези, които се преструват, че достигат до върховния момент.

За целите на проучването участие взимат 138 жени и 121 мъже, които са студенти и имат хетеросексуални връзки.

Жените са запитани колко интензивни и чести са оргазмите, а мъжете дават информация за това колко често смятат, че приятелката им получава оргазъм.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 7 години

Мъжете са *** бездушни същества. То се усеща, кога се прави и кога не. Ако търкаш, шкурка и гела е на помощ всеки път. Тази жена не се възбужда, за кулминация и дума да не става. Мъжете кога станат чувствени и запичнат да си уаещат жените, тога ще получат пълно щастие.

8

Анонимен

преди 7 години

До 7Ама много трудно се излиза от роля после. И като се усетиш с тъга установяваш, че животът ти безвъзвратно е минал в театъра, Мелпомено.

7

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на жените масово е че трудно стигат до оргазъм. Не са виновни мъжете им.

fallback