Снимка: outnow.ch
fallback

Никой не обича лъжи, особено ако излизат от устата на силната ни половинка.
 
Едни отношения, дори и най-перфектните, могат да бъдат провалени от едно малко скриване на истината и променяне на фактите.
 
За съжаление, има някои мъже, които просто са си такива. Знаем, че зодиите имат огромно влияние върху характера, но, оказва се, и върху лъжите.
 
Днес ще ви представим най-големите лъжци сред мъжете според зодията им.
 
Ето кои са те.
 
1-во място: Близнаци
 
Мъжете Близнаци са „най-хлъзгави“ представители на силния пол в зодиака. Жените просто не трябва да вярват в думите им прекалено много, защото все някога ще се разочароват. Те са много словоохотливи и забавни, но някак успяват да заблудят и подведат дамите относно своите скрити тайни. В същото време тези мъже са склонни да разпространяват чуждите тайни и дори да ги „украсяват“.

Кои са останалите лъжци според зодиакалните знаци - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Ицо

преди 7 години

Живеем в динамичен свят, обстоятелствата се променят. Ако не лъжеш няма как да си честен.

18

знания

преди 7 години

Който е учил поне малко астрономия, му е пределно ясно, че зодията няма никакво значение. Нощното небе е било съвсем различно преди хиляди години, ще бъде различно след хиляди години. Звездите не са вечни.

17

Анонимен

преди 7 години

17 политиците ни има точно 3 - *** близнаци по известни - Царя - на 16 юни, Бойко Борисов -на 13 юни и Румен Радев - пак беше юни но забравих на кой. май на 11?Все хора със силно его. Борисов и Царя бяха типични близнаци - непостоянни в решенията си.

fallback