Снимка: Instagram
fallback

Има много малко по-вълнуващи неща от това да знаете, че ще правите секс. Но както всички знаем – подготовката е ключов елемент.
 
Обезкосмявате се, миете косата си и се опитвате да прикриете всяко едно малко несъвършенство по тялото си.
 
Дори и външно тялото ви да е подготвено, имате нужда от няколко стъпки и вътрешно. Ето какво да хапвате, за да се представите зашеметяващо в леглото.
 
1. Хидратиране през деня
 
Трябва да започнете деня със сок от боровинки. Внимавайте със съдържанието на захар обаче. Зеленият чай също е добър вариант, защото не просто хидратира, но и убива бактериите в организма. Пийте много вода, като атлетите, ако искате да се представите страхотно по време на секса.
 
2. Закуска : Кисело мляко с банан
 
Полезните бактерии в киселото мляко са не просто национална гордост, но и много необходима част от ежедневието и подготовката за секс. Те убиват бактериите и поддържат киселинността в организма. По този начин ще бъдете по-издръжливи по време на секс и няма да изпитвате дискомфорт. Бананите, от своя страна, ще ви заситят, без да подуват корема.
 
3. За обяд: Салата със сьомга и сладки картофи
 
Омега-3, съдържащо се в сьомгата, е много полезно за циркулацията на кръв в цялото тяло. Това ще ви помогне както за засилване на желанието за секс, така и за овлажняването. Сладките картофи са богати на Витамин А, а това е добре за вагината ви.

Останалите храни, които трябва да присъстват в менюто преди забавления - прочетете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 7 години

Три хард мастики с мед, сутринта палатката е жестока.

10

КосматотоДобиче

преди 7 години

Косматото добиче и гладно знае да оре! И не прощава..оплаквания няма. И *** търсът пак

9

Петърчо

преди 7 години

Яжте боб и люти чушки. Така зарята е гарантирана, а за да накарате жената да крещи, след секса си го избършете в пердето.

fallback