fallback

Общ преглед

Кристина Джордан ще помни завинаги пътуването си със семейството до Дисниленд. Но не, защото си е изкарала добре, а тъкмо обратното.

Тогава тя тежала 122 кг. и след като чакала с часове да се качи на увеселително влакче, служител й казал, че няма как да закопчае предпазния си колан, въпреки че по някакъв начин се качила на влакчето. Нещо повече: трябвало да отворят аварийния изход, за да излезе.

Това бил моментът, в който Кристина решила, че трябва да промени живота си. Година по-късно вече тежала наполовина.

Днес Кристина е една от многото звезди в Instagram, които мотивират жени и деца. Вижте снимки преди и след трансформацията!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

тя

преди 7 години

Да не ни "хвърлят по покривите" ! Това са различни жени - едната е блондинка , другата брюнетка! Показаните дънки в никакъв случай не могат да поберат 120 килограмова жена!

10

Анонимен

преди 7 години

А, ама с фотошоп се отслабва най-лесно! После пишеш разни сълзливи истории как не си могла да се понасяш и как изведнъж си решила да се вземеш в ръце и...готова реклама за поредното "чудодейно" лекарство за отслабване!

9

Анонимен

преди 7 години

Следващия път напишете статия как от 61 кг се става 122, защото ми омръзна да съм слаба...- и двете ми приятелки по 78 и 92кг на по тридесет и няколко се ожениха за страхотни и атлетични пичове!

fallback