Снимка: outnow.ch

Има някои категорични знаци, които са характерни за една наистина стабилна романтична връзка. Сред тях са взаимно доверие и съпричастност, зачитане на личното пространство на партньора, работата в екип с половинката, даването на взаимен кураж и т.н.

Ако се чудите дали отношенията ви с вашия любим са "бронирани" срещу изпитанията на времето, следете връзката си за следните издайнически признаци:

1. Взаимното доверие

Ако между вас с партньора ви наистина има взаимно доверие, то едва ли някога ще се сблъскате с въпроси за изневяра, измяна, скандали свързани с недоверие и недомлъвки. Това са едни от основните предизвикателства в отношенията на двойките. Не е преувеличено да се каже, че добрата комуникация и доверието са в основата на процъфтяващата романтична връзка.

2. Зачитане на личния живот на другия

Много е важно дори да знаете паролите на половинката си, да не му/ѝ четете лични съобщения, електронната поща, есемесите и т.н., без разрешение. Още по-малко да подслушвате частните му/ѝ телефонни разговори. Да ограничавате времето му/ѝ за лични хобита, социални дейности и интереси, да го ревнувате от приятелите и членове на семейството му/ѝ и др.

Вижте останалите знаци в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase