Снимка: outnow.ch
fallback

Преди да сте усетили болката от разбито сърце, добре е да се вгледате във връзката си. Със сигурност, ако има нещо гнило в отношенията ви с гаджето, вие го усещате, но може и да не искате да си го признаете.

Във ваш интерес е да си отворите очите за очевадното, а не да страдате безутешно, след като всичко свърши и половинката ви зареже безмилостно.

Ето и седем знака, че това ще се случи скоро и трябва да се приготвите психически:

1. Гаджето започва да променя общите ви планове.

Ако приятелят ви никога не е променял или отменял общите ви планове в миналото, но изведнъж започне да го прави почти всеки път, то явно гледа "да се спаси" от компанията ви. Може би от благоприличие, от неудобство или от страх не смее да ви каже истинската причина.

2. Вие започвате да водите и поддържате по-голямата част от разговорите ви.

Ако усетите, че половинката ви не желае да си говори особено много с вас, при положение, че преди не е спирал да ви бомбардира с телефонни обаждания, с мили съобщения и сладки приказки, то има нещо гнило в комуникацията ви. Имайте едно наум, ако само вие полагате усилия за общуване.

3. Той започва да става супер "зает“.

Ако забележите, че гаджето ви постепенно се дистанцира от вас с оправданието, че е супер зает в работата си, то трябва да сте наясно, че нещо лошо наистина започва да се случва във връзката ви. Мъж, който обича приятелката си, намира време за нея.

Вижте останалите знаци в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

3. Той започва да става супер "зает.това влиза в най лошия съвет от жена на жена, което създава голяма бъркотия.Ако мъжа му кимне в един момент да погледне много сериозно на връзката той влиза в режим "зает" , през това време се опитва сам да разреши общите ви проблеми.т.е.ако за една жена и стане принцип това, то тя няма да позволи на никой мъж да си мисли сериозно за връзката, просто защото ако той започне да мисли сериозно, тя ще започне да се сърди и да го откаже.

11

Анонимен

преди 7 години

Откритос във взаимоотношенията е много обширно понятие. Без тайни, преструвки,премълчаване!? Финансовата стабилност, всеки я желае. Особенно жената. Всичко е възможно. При добро желание и доверие от двете страни.

10

Нз

преди 7 години

Има и такива мъже... има и такива жени...Няма как да се обобщават отношения между различни хора, всичко е субективно.Но от моят опит мога да споделя, че за да искам сериозна връзка и да го демонстрирам е нужно преди всичко откритост в взаимоотношенията. Нужна е и финансова стабилност, поне при мен е така, за да карам жената до мен са се чувства сигурна. Не говоря за лукс и демонстриране на благосъстояние, но е факт че всяка жена иска да се.чувства специална, а това не става само с любов.

fallback