Снимка: flickr
fallback

Гола жена, която съобщи в полицията, че е жертва на сексуално насилие, открадна кола на заместник-шериф и въвлече властите в лудо преследване, което приключи насред магистралата в щата Аризона, съобщи Ройтерс.

От полицейското управление казаха, че инцидентът се случил в четвъртък сутринта, когато заместник-шерифът бил повикан на бензиностанция. Там се натъкнал на голата жена, която стояла отвън и изглеждала объркана и неориентирана.

Служителят на реда се опитал да я покрие с одеало, но тя се качила в автомобила и потеглила. Той се опитал да я спре като се качил на стъпалото до вратата на автомобила, но паднал на земята, което му причинило леки наранявания, допълва БТА.

Полицаят започнал преследването с цивилна кола и сигнализирал на колегите си. Жената карала със скорост над 160 километра в час. Гонката продължила близо час и обхванала части от две междущатски магистрали в южна Аризона с дължина над 113 километра.

В един участък гумите на откраднатата кола били спукани от ленти с пирони, поставени на пътното платно от властите. Опасенията им били, че похитителката ще пресече магистралата, в опит да им избяга.

Преследването завършило, когато жената се сблъскала с друго превозно средство и дошла на спирка близо до град Илой, щата Аризона. При катастрофата няма пострадали.

Жената, чиято самоличност не е установена, била закарана в болница, след като полицаите трябвало да я усмиряват при напускане на колата на заместник-шерифа на окръг Марикопа в Аризона.

Все още не са известни причините за мотивите на жената.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Читателка

преди 7 години

Причините за мотивите на жената... това звучи абсолютно неграмотно

6

Таню

преди 7 години

Боярищникът никне, баш де не си го садил...

5

Анонимен

преди 7 години

Лютеница ?

fallback