Иън Сомърхолдър е роден на 8 декември; Снимка: Instagram
fallback

От всички зодиакални знаци, хората от зодия Стрелец са най-веселият, най-оптимистичният и най-забавният избор за партньор, с когото можете да прекарате един усмихнат живот.
И все пак не е лесно да „вържете“ и да направите щастлив човек от този зодиакален знак.
Ето и кои са основните неща, които трябва да имате предвид, ако имате връзка с истински Стрелец:

1. Не ограничавайте свободата му

Стрелците, подобно на представителите на Водолей, са най-свободолюбивите индивиди в зодиака. Това се отнася с пълна сила по отношение на личния им живот. Ако се опитате да налагате правила на половинката си Стрелец, тя ще започне да се противи. За хората от този знак независимостта е от огромно значение. Ако се опитате да ги командвате, ограничавате и/или управлявате, те ще избягат и никога няма да погледнат назад.

2. Показвайте му привързаността си... на открито

Тези хора обичат пътешествията и обществената проява на любов. Сексът на открито според тях е страхотен. Но дори и само целувките и прегръдките сред природата също биха им се понравили доста.

3. Не го насилвайте за по-сериозен ангажимент

Вашият Стрелец може да ви обожава, но ако го притискате за брак и деца в случай, че той не се чувства готов, може да се отдръпне. Хората от този знак са готови да следват до края на света любимия човек, но всеки един по-сериозен вид ангажимент ги плаши. Ако сте щастливи с вашия Стрелец, не го карайте да подписва официален лист хартия (ако той не иска), за да го „вържете“ или опитомите.

Вижте останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 7 години

ОТ СТРЕЛЕЦ ДО СТРЕЛЕЦ ИМА ОГРОМНА РАЗЛИКА!!!МНЕНИЕТО МИ КАТО ЦЯЛО Е, ЧЕ СА ДОБРИ ХОРА ПРЕДИМНО!!! НО РЕАЛНО АСТРОЛОГИЧНИЯ КАЛЕНДАР ПОКАЗВА 13 ЗОДИИ А НЕ 12!!!!ТЪЙ, ЧЕ СТРЕЛЦИТЕ МОЖЕ ДА СА 3 ЗОДИИ РЕАЛНО А ТЕ СА: СТРЕЛЕЦ,СКОРПИОН И ЗМИЕНОСЕЦ!!!ЦЕЗАР ПРЕМАХВА ДА ИМА 13 МЕСЕЦА В ГОДИНАТА И ГИ ПРАВИ НА 12 МЕСЕЦА И СЪКРАЩАВА 1 ЗОДИЯ С ЦЕЛ ДА ОТСЛАБИ ГРЪЦИТЕ И ТАКА СЕ Е ЗАПАЗИЛО ДО ДЕН ДНЕШЕН!ВСЕКИ МЕСЕЦ Е ТОЧНО С 28 ДНИ И СА 13 МЕСЕЦА СВЪРЗАНО Е С ЛУНАТА! 364 ДНИ!

9

Дедо Гого

преди 7 години

От Стрелец до Стрелец има разлика. Гледайте и Асцендента, важно е !

8

Анонимен

преди 7 години

Добре дошли в 21 век! Нека ви разведа наоколо.Астрологията не е точна наука дори не е наука и с нищо не се различава от това някой да ви гледа на кафе или ръка. Общо взето са взети нормалните черти на човека и са разделени на 12 и така всеки успява да открие себе си в даден знак.Любовния ви живот и парите ви зависят от вас самите а не от огромни кълба газ и и горяща плазма на светлинни години някъде в космоса.Приятен ден!

fallback