Кадър: YouTube
fallback

Журналистката от популярното американско списание "Vice" Карли Скиортино, която е известна със статиите си на тема "отношенията между половете" е решила да не бъде голословна и изпробва как се прави секс с кукла на американската компания Sinthetics.

Силиконовото секс секс чучуло вече е на пазара и има достатъчно много фенки, а вероятно и фенове, пише "Монитор".

Мис Скиортино е взела участие в доста откровена видеосесия с куклата и разказва на читателите/зрителите за своя еротичен експеримент със секс играчката.

Публикуваното в Youtube видео показва процеса на производството на секс кукли от мъжки пол и фрагментарни кадри от теста, проведен от Карли.

Клипът е гледан вече от близо 8 милиона потребители. В него журналистката е по сутиен, тя първо целува силиконовия си партньор, а след това...

Независимо от това, че еротичният манекен не помръдва, госпожица Скиортино признава, че е харесала секса с куклата, която имала приятно за пипане тяло и дори косъмчета по него.

Сношението със силиконовия партньор по нищо не се отличавало от половия акт с истински мъж и дори имал своите предимства, тъй като жената можела изцяло да контролира процеса.

Създателите на секс играчката твърдят, че тя ще помогне да бъде решен трудният проблем с недостига на сексуално удовлетворение при представителките на нежния пол, защото силиконовото чучело може да "действа" по всяко време, колкото пъти е необходимо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

хахаха

преди 7 години

Както се казваше в криминалетата - вижте кой печели от цялата работа На въпросната и капят левчета от тези 8млн посетители плюс платеното от производителят ,за да му правят реклама ... Също като във футбола - Роналдо печели едни 20-30 млн. годишно благодарение на баламите дето плащат 70Е за фанелка и 150Е за пропуск на мачовете и дето залагат -половината отбори са спонсорирани от заложни къщи и т.н.

44

Кънчо Путкодеров

преди 7 години

Тая да я командироват при мен за една седмица за" интервю".Бъдете сигурни,че ще иска българско гражданство и ще забрави Америка и секс куклата бг си.

43

Анонимен

преди 7 години

Направо е страшно.Като некрофилия

fallback