Снимка: Инстаграм
fallback

Общ преглед

Какво не е наред в тези снимки? На пръв поглед те показват красиво момиче, което посещава красиви места. Ако не успявате да доловите проблема, не се притеснявайте, не сте сами.

25-годишният френски модел Луис Делаж успява да привлече повече от 66 000 последователи в социалната мрежа Instagram за по-малко от два месеца.

Повечето от снимките на младото момиче са от луксозни курорти из цял свят. Малцина обаче забелязват един детайл, който се повтаря във всяка снимка. Независимо дали се забавлява с приятели, излязла е на разходка или е на плажа – на снимката й винаги присъства алкохолна напитка.

Делаж всъщност е наета от френска рекламна агенция. А причината е кампания за алколното пристрастяване на младите хора.

На 22 септември Луис публикува последния си пост – видео, в което разказва за кампанията, озаглавена: "Харесай моята зависимост".

Рекламата агенцията споделя, че целта на кампанията е да покаже, че всеки ден срещаме и харесваме различни млади хора, но не забелязваме тяхната зависимост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 7 години

Яркочервеното червило от третата снимка бих й показал къде да си го изтрие...

21

Анонимен

преди 7 години

Повечето ми познати мъже напоследък се снимат все на софри. По тази логика ги изкараха зависими.А дори и да са зависими (от алкохол, цигари, храна), не е моя работа да го забелязвам.Аз отговарям само за себе си и за детето ми, докато навърши пълнолетие.

20

Ванката

преди 7 години

Има тук-там бира и нещо като вино..., къде го тоз алкохол?

fallback