Снимка: outnow.ch
fallback

Представителите на всяка една от 12-те зодии си имат своите уникални характеристики, предпочитания и желания, които често ги обединяват по един необясним начин.

Вчера ви представихме версията на астрологията за това, което разпалва страстта и ентусиазма на всеки един човек, според неговия зодиакален знак. Днес пък ще ви покажем какво отблъсква хората от различните зодии и ги кара да се затварят в черупката си.

Разберете повече за това какво гаси страстта на вас и вашия любим според зодиите ви:

Овен

Това, което го отблъсква: Глупавите емоционални тиради, нацупените или мрачни фасони, ултиматумите. Овенът се сърди лесно, но бързо му минава и не таи лоши чувства. Той очаква същото и от половинката си – не обича пасивната агресия. Овенът мрази и планирания, рутинен секс.

Телец

Това, което го отблъсква: Прибързаните, вятърничави свалки и закачки и прекалено небрежният подход към секса. Хората от тази зодия мразят конфликтите и драмата. Те са чувствени, нежни любовници, които се нуждаят от същото отношение от страна на половинката си.

Близнаци

Това, което го отблъсква: Всякакви баналности и традиционния вид съблазняване. Те мразят перфектно планираните, романтични вечери и твърде сладникавите жестове. Те не могат да се придържат и към рутина. Освен това ненавиждат ревниви партньори.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 7 години

Ами не се интересуват ли еи затова клинчат в квартала като един едва ми рече здрасти от благодарност че сега станал бизнесмен благодарение на жена си обикаля кръчмите абе миренче тоя докога ще го храниш търтеи навремето аз му изкарвах пари сега ти остави го да види гладния мила

10

Анонимен

преди 7 години

До 9Изчезнат ли от нечий живот, там всичко е приключило. Въобще не са такива. Нито ще се интересува, натрапва, пречи. Просто изчезва обиден, покрусен. Всъщност те са едни много мили същества, добродушен е Рака.

9

Анонимен

преди 7 години

Да бе, много са непредсказуеми и непостоянни Раците!! Уж всичко.е ОК, любов до небесата, и изведнъж почват да се правят на жертви и се цупят? Също като деца. Нищо, като мине лунната фаза която ги прави странни, пак са ОКТе нали са подвластни на Луната, затова са на "приливи и отливи", ама иначе няма отърване от Рак : )

fallback