Снимка: Instagram
fallback

Ако преди време съществуваше схващането, че майчинството превръща жената в домакиня и робиня на семейството, загубва красивата си форма и се отдава на скучни домашни задължения, то в днешно време все повече жени отказват да се виждат в тази роля.

И въпреки че са станали майки, те се опитват да поддържат интересен начин на живот, да държат на перфектния си външен вид с упорити тренировки.

Ще ги видим да поддържат добра физическа и духовна форма често в компанията на детето си. Те са убедени, че появата му не трябва да стопира тяхното желание да бъдат индивидуалистки.

Вижте ги в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

Не знам от къде е това схващане, че жената непременно ще стане на тюлен, щом роди. Ами те някои са си такива и преди това, а която се поддържа, раждането няма да и развали фигурата, за "погрозняване" да не говорим...

13

Анонимен

преди 7 години

Много Жени са подложени на това:"Ако ти напълнееш и не направиш нищо, ще те оставя! "Ако проблема е хормонален, психически!? Някои Жени не могат и един грам да напълнят, отново проблем. Някои жени са постоянно, под ултиматум! Да дават, вечно нещо от себе си! В противен случай ще бъдат отхвърлени от партньора. В един момент," чашата прелива" и те оставят мъжа.

12

SOMEBODYYY

преди 7 години

До АнонименТова ли ще е мъжкото ,,БЛАГОДАРЯ ТИ!!'' към жената, която около 4 часа се е мъчила и умирала от болки, за да роди дете?

fallback