Снимка: outnow.ch

11 хобита, които ще изглеждат супер във вашето CV
Ако ги притежавате, не забравяйте да ги включите в автобиографията си

Дори да преследвате традиционна кариера (в бизнес средите, в медиите, в търговията, в администрацията и т.н.) все ще трябва да включите в автобиографията си някои от своите хобита.

Някои от тях могат силно да впечатлят вашия потенциален, бъдещ работодател, въпреки че ще му отнемат няколко скъпоценни секунди за прочитане.

Истината е, че има хобита, които ще добавят голяма стойност към вашето CV и могат да ви откроят сред другите кандидати за мястото.

Ето и 11 хобита, които ще звучат добре, ако ги включите в автобиографията си:

1. Йога

Ако практикувате йога, това ще означава, че имате способност да запазвате спокойствие и да се контролирате. Ако кандидатствате за работно място в натоварена компания, например в рекламна или PR агенция, ще бъдете предпочетен заради очакванията, че ще се справите със стреса по-добре от други кандидати.

2. Екстремни приключенски спортове

Ако си падате по екстремните спортове, вие ще покажете на вашия бъдещ работодател, че имате потенциал да поемате рискове и че не се страхувате от неизвестното. Тези черти са желателни за всяка лидерска позиция, особено в по-големите организации.

3. Видео продукция

Ако умеете да снимате с камера и сте наясно с техниката за видео заснемане, вие ще сте привлекателен кандидат за всяка компания, която се занимава с организация на събития, ще сте подходящ и за работа в електронните медии.

Вижте останалите хобита в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase