Снимка: Instagram
fallback

Дълго време битуваше стереотипът, че блондинките са по-забавни, по-палави и по-авантюристични... особено в леглото. Ново проучване на Illicit Encounters обаче превръща това недоказано твърдение в мит.

Според участниците в анкетата на компанията брюнетките са по-добри любовници и са склонни на повече експерименти в спалнята (твърдят 42% от запитаните), а освен това и искат по-редовен секс (издават 58 % от анкетираните).

Интересното е, че и двата пола предпочитат да имат сексуални взаимоотношения с хора с по-тъмен цвят на косата. Жените също вече не са толкова привлечени от блондини. Половината от анкетираните смело заявяват, че блондинките са неверни.

"Няма съмнение, че блондинките привличат вниманието на мъжете повече от всички други жени в сайтовете за запознанства, но те определено не са сред най-добрите любовници. Това проучване показва, че дамите с тъмна коса са по-добрият избор, ако желаете да се забавлявате на среща и в леглото след това", обобщи Крисчън Грант, говорител на IllicitEncounters.com.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 7 години

Мноооого завист, много.

25

Анонимен

преди 7 години

Вие говорите за жени на. Повикване. Не за нормални достойни за уважение жени.

24

Анонимен

преди 7 години

"В сайтовете за запознанства" Някои Жени са блондинки, но не висят в подобни сайтове. И в Интернет въобще освен, ако работата не им изиска, това. И в личен план близки.

fallback