fallback

Общ преглед

Видеоклип, на който прошарен мъж танцува с красива дама, се превърна в хит в YouTube.

Кавалерът от видеото е 50-годишният италиански предприемач Джанлука Ваки, който привлича погледите с невероятно тяло, чувство за ритъм и много татуировки.

Ваки умело печели симпатиите на дамите със своята енергия и философия да се радва на всичко в живота. Той е запален не само по танците, но и по спорта.

Мъжът често споделя в Instagram видеа как танцува с красивата си съпруга Джорджия Габриел. Насладете се и и вие едно от тях!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Rere

преди 7 години

*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА! Факт! Като квачки сте. Толкова злобни,долни и дребни душици с лопата да ги ринеш в Бг. Срам и позор!

32

севън

преди 7 години

До мима 28Мимееее, неграмотно си - личноС се пише и произнася личносТ! Хайде, първо да се научиш на пишеш и говориш правилно на Български език, пък после да дращиш "високоинтелектуалните" си разсъждения в нета!

31

Анонимен

преди 7 години

"АЗ СЪМ ПОЧТИ НА 70Г. ТИЧАМ ПО 4-5 КИЛОМЕТРА,ВДИГАМ ЩАНГИ ВСЕКИ ДЕН СЛЕД РАБОТА ПО 5 ТОНА .ЧУСТВАМ СЕ ОТЛИЧНО,НЯМАМ КОРЕМ И СЕ ЧУСТВАМ ДОБРЕ В КОЖАТА СИ."Осем лъжи в изречение с 16 думи си е за рекорд на Гинес! Евалата си барон Мюмюнхаузен!

fallback