Снимка: Facebook
fallback

Какво се случва след смъртта? Това е въпрос, който най-вероятно никога не ще намери отговор. Но тези, които вярват в прераждането и живота след смъртта, може би ще намерят доказателство в тази снимка.

Фотосът е направен от шофьорът на камион Сол Васкес във вторник следобед. Той спрял автомобила си на път в американския щат Кентъки, за да снима катастрофа, но това, което влязло в кадъра, било свръхестествено, казва той пред "Дейли Мейл".

Мъжът публикувал снимката във Facebook, където предизвикала истински фурор. Тя е споделяна десетки хиляди пъти в социалната мрежа, тъй като хората смятат, че на нея се вижда как душата на загинал при катастрофата човек се възнася към небето.

Васкес написал под снимката: "Увеличете и обърнете внимание на сянката, точно над шапката на щатския полицай. Всичко, което мога да кажа е, че се надявам всички да са добре".

В катастрофата наистина има един загинал – моторист, чието име не се съобщава. Той бил тежко ранен, бил отведен в болница, където починал от раните си.

Остава неизяснено едно – как душата на моториста е напуснала тялото му на мястото на инцидента, а той е починал малко по-късно в болницата? 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

Анонимен

преди 7 години

Въй тука религиозните СЕКТАНТИ неиздържаха .... само да не вземете да избухнете...

78

\/

преди 7 години

За съжаление няма място за символите в поста по-долу. Този сайт има някакво ограничение и не става за коментари

77

До хейнрих

преди 7 години

Хейнрих ти или си бот или просто не осъзнаваш що е то Бог и християнство? Бог е троичен по лица.Иисус е Богочовек - външно човек,но всъщност е Бог или по-точно Господ,син на Бог Отец.Иисус е живял ,мислил,творил още от първия ден. "В началото беше Словото". Иисус е Словото."Аз съм Алфата и Омегата". Алфата е първа буква,тоест - нсалони Ви по-горе кой е в началото. ТОЕСТ,ТВЪРДО И 100% НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ИИСУС И БОГ. НИКАКВА РАЗЛИКА. ZERROOOOO.Просто казано Бог едновременно е решил да съществ

fallback