Снимка: Facebook

Общ преглед

Те са феномен: Случай, който е веднъж на милион. Тризначки, идентични - от глава до пети.

Единствената разлика е ако се погледне към крачетата им - на нокътчетата им има съвсем лек отенък на лилаво, синьо и жълто. Родителите им използват воден лак, за да разпознаят коя близначка - коя е. Трите бебета дори имат напълно еднакъв родилен белег.

Родителите Гевин и Кимбърли се изненадали доста през ноември, когато на поредния преглед докторът им казал, че ще си имат три момиченца. Е, едва ли 2-годишният им син е бил в еуфория от перспективата да си има не една, ами цели три... сестри!

Грейс, Стела и Емили са заченати напълно естествено, което ги прави още по-рядък случай.

Определено гледането на три бебета е сериозно предизвикателство, но с помощта на съседи, колеги и роднини семейство Фрадел ще се справи.

"Когато преодоляхме първоначалния шок и получихме тази невероятна подкрепа от хората, просто си казахме: "Добре, можем да го направим!", споделя майката пред ABC.

На 6 май, Гавин, който е учител, бил насред час, когато разбрал, че жена му ражда. Той се изстрелял към болницата, а учениците му го изпратили с поздрави за жена му.

На следващия ден, още с три болнични гривни, по една за всяка дъщеря, Гавин получил магистърската си степен.

А синът им, който също се казва Гавин, бил малко разочарован от новото попълнение в семейството. Но само отначало. Сега детето, което живее със синдром на Даун, обсипва трите си сестри с любов. Минава и като истински батко целува всяка от сестричките си по челото.

Родителите пък са повече от щастливи и въпреки смяната на 30 памперса дневно не се оплакват. Освен от едно - трудно им е да прегърнат всичките си деца наведнъж!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар