Кадър: YouTube
fallback

Булка избяга от колата, която я возеше към сватбата, на броени метри от гражданското в руския град Тула.

Това разказва свидетелката Наталия Ф., чийто видеорегистратор на колата е заснел необичайната случка.

"Карах моята приятелка, когато спряхме на червен светофар. В този момент от съседния автомобил излязоха млади мъж и жена, като тя беше със сватбена рокля, а той с костюм. Очевидно отиваха да подписват, защото съвсем наблизо е построеният неотдавна Дворец за бракосъчетания. Караха се известно време, той я дърпаше към колата, тя не искаше. Изведнъж булката започна да го налага с букета по главата, врътна се и избяга. Женихът пък влезе в колата и потегли", разказва свидетелката.

Вижте видеотос

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 8 години

Тати все повтаряше ,когато мама се оплакваше и мърмореше,, Какво искаш, руските жени се сражаваха на фронта ,а ти-мърмориш''. Та рашън гърлс ,както и булгериен са много бойни,чорап да ти зашият ,бушон да ти сменят и къщата ще пребоядисат и ще се бият -ако трябва ,ама най-мразят да ги лъжат и да ги правят на балами.Та малко му е на жениха и явно си го е заслужил.

15

Vodka

преди 8 години

глупави хора ,типично за раша !

14

Анонимен

преди 8 години

До ВескоИнформацията ти е достоверна на ниво Уикипедия. Само трябваше да се заинтересуваш, че се отнася за СССР. Това, че някой ***--------И коя е по-достоверната информация от Уикипедия, може би итар-тасс или пресцентъра на руската посрана армия?

fallback