Снимка: Instagram
fallback

Общ преглед

Лекарят Михаил Варшавски, който живее в Ню Джърси, бе признат от списание "Пийпъл" за най-сексапилен сред лекарите по света.

Той ще вземе участие в благотворителен аукцион, а наградата ще бъде... среща с него! Партньор в мероприятието е американски сайт за запознанства, съобщава "Хъфингтън пост".

"Аз търся сериозни отношения, но се оказва, че славата ми не ми помага да намеря своята подходяща половинка. Затова не успях да измисля нещо по-умно и реших да участвам в аукциона", признава 26-годишният лекар.

Средствата, събрани от аукциона, ще бъдат използвани за благотворителна кауза от фондацията The Limitless Tomorrow, оказваща помощ на ученици и студенти.

За да се участва е необходимо да се изпрати някаква сума на сайта за запознанства. До момента са събрани повече от 40 000 долара. Аукционът приключва на 27 януари.

През февруари на случаен принцип ще се определи победителката, която ще пристигне в Ню Йорк и ще вечеря в престижен ресторант заедно с "най-сексапилния лекар".

В социалната мрежа Instagram докторът има над милион последователи.

Михаил получи титлата на най-секси лекар от списанието "Пийпъл" през есента на миналата година. Докторът е роден в Русия, но се преместил да живее с родителите си, когато е бил на шест години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 8 години

До ВъпросВсъщност не съм се опитвала да имитирам никого, не знаех, че това е "зает" ник, така да се каже. Просто рядко се включвам в коментариите, та вероятно затова не съм си заплюла конкретен ник. Колкото до "половинката", ами така е възприето да се казва, има се предвид човек, който го усещаш, че те допълва, а не че ти самият не се чувстваш цялостен. Но всеки може да го тълкува както му харесва. Принципно имах предвид, че не е намерил жената за себе си.

36

Анонимен

преди 8 години

wilson

35

Анонимен

преди 8 години

brown

fallback