Снимка: flickr
fallback

Учени най-накрая потвърдиха, че мъжете в неделя само мързелуват, докато жените тогава са най-заети, съобщи в. "Мейл он сънди".

В изследването на Бол стейт юнивърсити в Индиана са участвали 300 мъже и жени на възраст от 19 до 90 години. Те са носели проследяващи движението устройства 24 часа дневно една седмица.

Резултатите показват, че в неделя мъжете на практика не правят нищо, като две трети от времето седят или лежат. Жените са неподвижни 61 на сто от времето.

Основната причина за несъответствието е нежеланието на мъжете да домакинстват. Мъжете прекарват и 64% от съботите в почивка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 8 години

"... че в неделя мъжете на практика не правят нищо, като две трети от времето седят или лежат. Жените са неподвижни 61 на сто от времето."----Две трети са 67 на сто; Не виждам голяма разлика между 61 и 67, а пък Златко пише, че мъжете в неделя мързелуват, а жените тогава са най-заети. Глупости :)

3

Бг жена

преди 8 години

Когато бях млада в неделя обикновено изтрезнявах.Сега на 39 години вече, обичам да прекарвам времето със семейството ми.Да се раходим,да седнем на по кафе в някое хубаво градче,да си приготвим бг скара за обяд/живеем в чужбина/ и да си гледаме любими предавания.Ненавиждам самотни неделни дни.

2

as

преди 8 години

Пия всеки ден и по време на работа. Няма ли бар в офиса не ме търсете.

fallback