Снимка: архив, Reuters
fallback

Руснак, който бил обявен за мъртъв от лекарите след як запой, по чудо се събудил в моргата и след това се върнал на купона и си допил с приятелите, пише в. "Метро".

Случката се разиграла в дача в покрайнините на град Казан. Там се събрала здрава компания, черпеща се с водка. Но един от сътрапезниците не издържал на темпото и паднал мъртъв от алкохола. Приятелите му повикали линейка, лекарите констатирали смъртта му и го откарали в моргата.

Но тя била препълнена и новопостъпилият бил оставен да лежи на пода. От студа препилият руснак се събудил и отворил вратата на моргата.

Служителите не могли да повярват на очите си. "Възкръсналият" бил още силно замаян от алкохолното опиянение. Той разказал как почувствал, че се опира в измръзналите крайници на друг труп и бързо се спуснал към вратата.

След разпит в полицията препатилият се върнал на масата на запоя, на която бил "умрял". Там приятелите му пиели за неговата смърт. Когато се появил сред тях, един от черпещите се припаднал, а останалите започнали да вдигат наздравици за неговото "прераждане".
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Сър Пичук

преди 8 години

Класика.

22

Анонимен

преди 8 години

АХАХАХАХАХАХА! Човек и добре да пие, умира. И възкръсва, и друг се ражда....Наши момчета, Волжски българчета. Един умира, после възкръсва, после умира друг, само за да възкръсне и те така.... Продължаваме напред! АХАХАХАХА!

21

Американски лекар ER

преди 8 години

Некомпетентни доктори...

fallback