Снимка: Instagram

Общ преглед

Сещате ли се за Валерия Лукянова? Манията ѝ по пластични операции я превърна в истинска жива Барби. Тя обаче не е единствена. Барбитата са много и са навсякъде!

Такава е и Андреса Дамиани, от Блуменау, Бразилия. Кръстът ѝ е едва 50 сантиметра, но пък тя компенсира с огромен бюст. По-конкретно - сутиените ѝ са размер 70F. Внушително, нали?

Освен тези ѝ характеристики, тя се е постарала напълно да се превърне в кукла. Огромни очи, дълги крака, изкуствени мигли - 23-годишната Андреса е вложила всичко. И накрая се е превърнала в героиня от детско филмче.

Външният ѝ вид предизвиква крайни мнения - от хора, които ѝ се радват, до искрено уплашени минувачи.

"Хората не ми вярват, като казвам, че никога не съм имала пластични операции и мислят, че гладувам, защото съм толкова слаба. Наричат ме лъжкиня", пояснява Андреса пред "Дейли Мейл".

Минувачите често се страхували от нея. Някои дори бягали, други директно ѝ казвали, че е луда.

Но тя има своя мисия: "Искам да покажа на света, че всички могат да бъдат кукла. Не е нужно да сте слабички или руси - само създайте собствения си вид и бъдете щастливи", ентусиазирано обяснява Андреса.

Трудно е да се повярва, но тя казва, че винаги била изглеждала като кукла. "Аз дори не нося тежък грим ежедневно, не поддържам диета и разхождам кучетата си вместо упражнения", допълва живата кукла.

Тя разказва как точно се превръща в кукла. Естествените ѝ очи са сини, но тя носи лещи, за да станат още по-големи и по-ярки. Косата ѝ е изрусена, но за да стане още по-дълга, носи удължения.

Гримът ѝ обаче е най-добрият помощник и тя си има канал в YouTube, в който показва как се гримира и въобще как постига шокиращия си външен вид.

Когато била дете била срамежлива и тиха. Другите ѝ се присмивали, защото още от тогава приличала на живо Барби. Не се развила като останалите момичета и затова нямала приятели. Интересно, дали има предвид тънкия кръст или пък пищния си бюст?

Често ѝ повтаряли, че прилича на кукла и затова като станала на 20 решила да възприеме своята кукленска природа и да заживее така. В гардероба ѝ почнали да царстват дрехите в бебешки и светли цветове, купила лещи, грим и всичко останало. Според нея това ѝ помогнало да преодолее ниското си самочувствие и тя добила увереност.

През 2012 дори стартирала канала си в YouTube, а профила ѝ в Instagram набързо събрал 80 000 последователи.

И на всичкото отгоре - Андреса е приятелка с другите Барбита. Били "приятни и сладки".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар