Снимка: Instagram

Общ преглед

Любомир Дочев живее в село с 4 000 души население, но в социалните мрежи рисунките и илюстрациите му са спечелили сърцата на повече от 20 000 последователи.

А съвсем отскоро 19-годишният младеж от пловдивското село Първенец може да се похвали, че има фенка от световна величина - в Instagram го е последвала самата Риана.

"Аз съм фен на Риана, откакто е излязъл първият й албум, първата й песен", разказва Любомир пред Нова телевизия и споделя, че е изпитал страхотно чувство, когато е разбрал, че певицата го следва в социалните мрежи.

"Беше 3 октомври и не можех да повярвам. Мислех, че е измислица, но много хора ми пратиха скрийншотове и чак тогава осъзнах, че наистина се случило", допълва талантливия младеж.

Неговото нестандартно хоби да рисува върху картонени чаши не остава незабелязано и от дизайнери като Валентино и Мики от "Moschino". Ангелите на "Victoria's secret" също харесват и споделят неговите снимки.

И той продължава. Въпреки че в световен мащаб Любомир не е откривател на рисунките върху чаши за кафе, таланът му впечатлява дори световните медии. Статии за Любо публикуват MTV, Daily Mail и списание Seventeen. А в бъдеще Любомир планува да става все по-добър, за да превърне хобито си в професия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар