Снимка: Twitter
fallback

За необикновен опит на австралиец да избяга от арест, разказва британският "Телеграф".

Австралиецът се опитал да избегне силите на реда, направлявайки джипа си... в океана.

Мъжът е бил преследван от полицията през пясъчни дюни близо два часа след сигнал, че е бил засечен да кара бясно.

Няколко полицейски коли, както и полицейски хеликоптер се включили в преследването на колата, за която са имали сигнал, че е открадната.

Видео на случката показва как мъжът не само влиза в океана с колата, а дори се опитва да се качи на предния капак. За негово съжаление една вълна бързо го сваля от там.

Но от полицията също са твърдоглави. Двама полицаи влизат във водата и преплуват до мъжа, за да го арестуват. И дори не свалят ботушите си! 

А по-късно коментират в Twitter: "Имате кола 4х4 и смятате, че ще ни избягате? Не се безпокойте, ние също. А си имаме и хеликоптер!" 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Сидни Софията

преди 8 години

До oт Сидни Ав$$$тралияЧовече, благодаря ти, че те има и внасяш толкова смях в нашето ежедневие с твоите нелепи коментари. Завиждам ти на самочуствието и високомерието си с което се справяш с твоето ежедневие(седене в днес.бг и коментиране).Искам да те помоля се така напред(на страни) да вървиш и моля те, не забравяй да пиеш малките хапчета, преписани от лекаря.Поздрави Сидни и много целувки. Герой!

7

Синди минди

преди 8 години

До от СидниНе, не искаме. Единственото , което искаме от теб е да си пиеш редовно лекарствата. Толкова ли ти е трудно?

6

oт Сидни Ав$$$тралия

преди 8 години

до 6,а ти щото си много умен кой си къде си?замислил съм нов клип ще пусна Пирамиди Фараони под водата на рибите в кораловия риф и ще ви го заснема с новата ми HD подводна камера сони. Ще сложа телефон в буркан и ще го пусна да свири да видим рибите какво ще кажат по вапроса.Искате ли да ви заснема новото видео?

fallback