Снимка: Youtube

По-голямото не винаги е по-добре. В това може да ви увери мексиканецът Роберто Ескивел Кабрера, който е не чак толкова гордият собственик на вероятно най-големият пенис в света, пише Elitenews.

Кабрера се прочу в последните дни, след като мексикански вестник публикува неговата история. Мъжът се оплаква от своя над 48-сантиметров пенис.

Според Кабрера пенисът му е такава тежест, че смята себе си за инвалид и смята, че мексиканските власти трябва да го обявят за такъв.

52-годишния мъж твърди, че пенисът му, който е дебел 25 см. и е дълъг 48 см. му пречи да работи, да прави секс и да води нормален живот.

Затова мексиканецът иска и финансова помощ, за да може да си купува храна.

Въпреки че мнозина поставиха инвалидността на мъжа под въпрос, рентгенова снимка, предоставена на медиите в Мексико, показва наистина ужасяващите размери на мъжеството на Кабрера.

Не е ясно дали той винаги е имал голям пенис, или растежът се е случил по-късно. Въпреки това стана ясно, че мъжът ще потърси лекарска помощ, за да се установи какво е довело до аномалията.

Лекари смятат, че става въпрос за растеж на кожа и, че след операция по премахването й, мъжът ще може да води нормален живот. Други специалисти пък смятат, че операцията е рискована, ако не става въпрос единствено за кожа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase