Снимка: Daily Mail
fallback

Общ преглед

Рядко в ежедневния ни график включваме дейността... ''да нагушкаш крокодила''. Това обаче е част от ежедневието и забавленията на 5-годишният Чарли Паркър.

Момчето нарича австралийският национален парк за диви животни Баларат своя заден двор и е наречен ''следващия Стив Ъруин'', разказва ''Дейли Мейл''.

Чарли живее с родителите си, които стопанисват парка и първият му домашен любимец е бил... змия, която спокойно  държал в ръцете си когато е бил едва на годинка. А като 3-годишно дете вече си играел с крокодилите.

Сега той помага в редовното хранене на животните и след като приключи учебните си занимания, помага в разходките на посетителите на парка.

Майка му Джулия разказва, че малкият Чарли не е имал много избор: ''Когато родителите ти притежават парк за диви животни, няма как да не си заинтересован!''

Тя споделя, че съпругът ѝ и тя са познавали истинският Стив Ъруин и смятат, че е имал невероятен характер и само могат да се радват, ако и малкият Чарли стане такъв човек.

''Е, истински големите крокодили засега са твърде големи за него. Дори и да завържем устата им, той просто няма да може да се справи сам!'', категорична е майката. ''Но ми помага, носи малките крокодилчета за опашките, помага и при проверката на здравето им".

Родителите се радват на характера на детето и не се притесняват от заниманията му. ''Това е неговият заден двор и да помага на животните е негово хоби – така че просто е нормално за него!''

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

wink

преди 8 години

След Стив Ъруин телевизията вече не е същата.

15

hmm

преди 8 години

Наистина ми напомня за Стив Ъруин.. :) Дано да стане същия като него когато порасне ...

14

Анонимен

преди 8 години

Мерак ми е да барна Синдито насаме...няма му остане здраво кокалче ....дано се случи...

fallback