Снимка: Bankstown Fire and Rescue

Общ преглед

Млад мъж се озова в смущаваща ситуация, след като заклещи краката си в пералнята и стоя така повече от три часа. 22-годишният младеж бил "изпран" до кръста в дома си в Ливърпул, пише в. "Дейли мейл".

"Случката беше интригуваща, екипът ни никога не е спасявал човек от перална машина!", шегуват се от пожарната в града, която била повикана за спасителна операция.

Не е ясно защо мъжът е решил да влезе в пералнята и как точно се е заклещил вътре. Той решил да не разказва подробности относно решението си, а след спасяването от "прането" кротко се оставил да бъде откаран в болницата за контролен преглед.

За да спасят мъжа от "лошата" машина пожарникарите трябвало да я разглобят цялата и да поставят блокове под нея, за да стабилизират позицията на заклещения. След като премахнали външната й част, спасителите се заели да режат барабана, за да отстранят "пациента" от него.

"Това е от онези странни неща, които хората правят в странни моменти. Може би нещо не е работело и е влязъл да го поправи?", смеят се от службата и допълват, че това е най-необичайното място, на което са работили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар