Снимка: YouTube
fallback

Всички знаем, че майките използват всякакви трикове, за да научат децата си да казват първите си думички. Най-често процесът е съпроводен с упорито повтаряне на желаната думичка, само и само тя да влезе в главата и устата на малчугана.

Но как ще реагирате, ако вместо детето, повтаряната думичка изговори... кучето! И то ясно и отчетливо. Ще се смеете, разбира се, след което ще качите видеото в мрежата. Както са направили и тези хора.

Във видеото 10-годишна австралийска овчарка упорито следи храната, която за нейно съжаление отива към устата на детето. И е готова на всичко, за да получи своя дял. Даже и да говори!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 8 години

ам-ам

4

мда

преди 8 години

До 2Не е много трудно да се забележи разликата в интелектуалното развитие на Петко от коментар 1 и кучето... Мсисля всеки може да прецени кой е по умния.

3

Кучешки Психолог

преди 8 години

Моето куче вика : АУ-У-У--ууууууууууууууууууу! когато надуши,че минава някой ***.Тези умни същества усещат отрицателната енергия и имат алергия към негативните личности и структури.Факт е.Ако въпросният субект е особено вреден след него се включва цялата домашна глутница,като на митинг.Вият :Ауууууууууу,долу! и т.н.Респектиращо е.А има и други на които изобщо не реагират и не обръщат никакво внимание.Природни тайнства.

fallback