Снимка: YouTube
fallback

Американска студентка направи изобретение, което може да доведе до революция в секса - презервативите ще се прилагат под формата на спрей, пише в."Дейли мирър", цитиран от БТА.

Мишел Чу от Института Прат в Ню Йорк е кръстила новия продукт "Girlplay". Иновационният презерватив се "произвежда" за две минути, като мъжът напръска половия си огран със специалния спрей.

При това положение на производителите няма да им се налага да пускат на пазара различни размери презервативи. "Girlplay" ще извайва предпазното средство по мярка за 120 секунди. След като се получи "отливката", може да се пристъпи към полов акт.

Най-удивителното е, че спреят може да се използва и от дамите, когато се впръска в половия им орган. И при тях "отливането" става за около две минути и след това може да се пристъпи към безопасен секс.

Презерватив под формата на дезодорант? Явно това ще бъде новият тренд, пише в. "Дейли мирър". В същото време изобретателката Чу работи над нови хитроумни проекти. Един от тях е сутиен, който се сваля с дистанционно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 13Пада сам

21

Майтап

преди 8 години

RAID е по-ефективен - мори наред - и мухи, и комари, и дървеници, и ... т.н. ;)Да не говорим, че има и специфичен аромат та всеки да знае, че е "обезопасен" ;)А по-*** рекламна снимка не бях виждал скоро! Ако съм на мястото на колумбийските производители на бани ще ги "спукам" от съд!Що не сложиха една българска краставица - или в Института Прат в Ню Йорк нямат такъв "образец"?

20

Анонимен

преди 8 години

Веднъж Вуте и Нане пасли овцете по корията и минали две немски туристки. От лаф на лаф момите кандисали, но рекли "Първо ще сложите по един презерватив, за да ни пазите". Свършили работа и германките си заминали. След една седмица Вуте вика на Нане: Братче, не ми дреме за ония двете, вече се не трае, дай да ги сваляме тия гуменяци.

fallback