Снимка: Twitter
fallback

Джихадистите от Ислямска държава са решили да хвърлят в ужас най-големите си врагове. Те започват да използват кокошки камикадзе, съобщава британският "Метро".

Да, териростичната организация очевидно е започнала да използва "терористични пилета", като доказателство за това е снимката по-горе, публикувана в канал, представящ се за собственост на джихадистите.

В едно от видеата си джихадистите поясняват, че пилетата са оборудвани с взривни жилетки. Така животните стават лесни за използване при атаки на вражески лагери. Ще ги взривяват дистанционно.

Въпреки че планът изглежда логичен и дори хитър, все още не е потвърдено, че снимките са истински, а не става въпрос за шега.

Експерти коментират, че ако наистина джихадистите ще използват пилета, това означава само едно – оръжията им свършват.

Кюрд, воюващ срещу Ислямска държава твърди, че използването на животни би имало сравнително малка военна стойност, но би доказало колко извратени са умовете на джихадистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 8 години

Коалиционните сили пък ще пращат прасета, за да ги омажат със свинска мас и така...

15

Ети

преди 8 години

До 1 чакай де те нали кокошки взривяват защо и в рая ще ги чакат кокошки не е ли по-редно да ги чакат 72 петела. Тъй де нестига че зорлем ги правят джихадисти ами и ти им разваляш очакванията за рая. :)

14

факт

преди 8 години

Гарантирам че ще ви опазя от Ислямска държава, но за целта ще ми трябват парите ви ,за да не ви ограбят.Който е съгласен да цъкне плюс, после ще се уточним за банковият превод.Гарантирам 24 часова охрана

fallback