Снимка: Facebook

Oколо 50 кукли Барби все още пази в дома си в България вече порасналата Ралица Драганчева. Като повечето момичета, когато била малка, им отделяла много време. Но за разлика от повечето момичета на нейната възраст Барби продължава неизменно да присъства във всекидневието ѝ.

Нещо повече - 21-годишната Ралица буквално се влюбила в образа на красивата русокоса кукла. И решила, че иска досущ да заприлича на нея. И да води живот, подобен на нейния.

В стремежа си да подражава на куклата, още когато била на 19 г. слага по 400 кубика силикон във всяка от гърдите си. С новата визия печели второ място на конкурса "Мис Силикон" миналата година. Наскоро - преди около 4 месеца, коригирала и носа - смалила го малко, за да заприлича повече на този на Барби.

След болезнените интервенции за нея се грижел приятелят ѝ. Двамата са заедно от около година, разказва историята ѝ "24 часа".

Заживели под един покрив още след първата среща. Той е българин, занимава се с фитнес и бодибилдинг и е в отлична форма - също като половинката на Барби - Кен.

Ралица в момента не работи, но мечтае да стане зъболекар. В училище биологията ѝ вървяла, но през лятото ще се запише на уроци, за да се подготви за изпитите.

Завършила е хуманитарната гимназия в родния си град Велико Търново. Тя е дете на разведени родители. Живее само с майка си от 5-годишна и казва, че почти не поддържа отношения с баща си.

Ралица признава, че е запланувала нова операция за през зимата - иска да увеличи силикона си от 400 на 800 кубика в гърда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase