Снимки: Facebook
fallback

Австралийски близначки, които споделят едно легло и еден мъж, и никога не се делят на повече от няколко метра една от друга, бяха наречени "Най-еднояйчните близначки на света" след като направиха фурор в Япония.

Анна и Луси Де'Синг дали повече от 250 000 долара за еднакви козметични и пластични процедури, за да изглеждат напълно идентични, пише в. "Дейли мейл".

Японско телевизионно предаване попаднало на близначките в мрежата и решило да ги покани, за да иследва обстойно тяхната еднаквост. След задълбочен анализ японците заключили, че Анна и Луси наистина са "като две капки вода". Така им лепнали и мечтаната "титла".

Момичетата са на 28 години и са родени само на минута една от друга. Близначките ходели заедно до магазина, хранели се с една и съща храна и никога не се изпускали от поглед.

"Когато тя се е нахрани, аз спирам да ям. Когато е гладна, сядаме да ядем. И обратното. Искаме телата ни да изглеждат напълно еднакво, затова следим теглото си всеки ден", казва Анна.

В стремежа си да бъдат едно към едно, близначките потрошили хиляди долари за процедури като филъри за устни, гръдни импланти, изкуствени мигли и вежди.

Анна и Луси дори споделят едно и също гадже, като считат, че за тях това е перфектната ситуация за една връзка. Дори да са имали различни сексуални партньори в миналото, избраниците им винаги са били братя или най-малкото много близки приятели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

anonimen

преди 9 години

TIA GROZNICI ZA PSIHI4NO BOLNI !

20

Миро Кавала

преди 9 години

Дали правят кавали по един и същи начин?

19

kok

преди 9 години

и двете ще ги клата тясна ли са

fallback