Снимка: Facebook Diovane Moraes

Общ преглед

Тризначките Рафаела, Рошел и Тажиан Бини не споделят само една рождена дата. От скоро еднояйчните близначки ще празнуват и еднаква дата на годишнините си, тъй като сключиха брак в един ден, пише "Дейли мейл".

29-годишните сестри от Южна Бразилия си купили едни и същи булчински рокли, направили си еднотипни прически и се гримирали еднакво за сватбения си ден.

Единствената разлика между булките били букетите им, и то само, за да помогнат на обърканите си съпрузи да ги разпознаят.

А младоженците Рафаел, Габриел и Едуардо признават, че са били притеснени да не стане гаф на сватбата.

Рафаел разказва, че момичетата понякога умишлено се разменяли, само за да тестват дали любимият им ще ги познае.

"О, да, аз знаех коя е моята, със сигурност. Щом влезе в църквата я познах, тя беше най-красивата", казва Едуардо, който се оженил за Тажиан.

Родителите на момичетата, Педро и Салет вече имали една дъщеря, когато решили да увеличат семейството си. Но не предполагали, че може да им се родят три момичета наведнъж. Салет дори припаднала, след като й съобщили, че очаква тризнаци.

Пейките в катедралата, където се провело тържеството били преместени, за да има повече място за трите двойки. На тържеството имало общо 18 шаферки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар