Снимка: Reuters, архив
fallback

Светът на жените се побира в дамските им чанти.

Всички знаем, че дамите носят понякога ненужни за други, но жизненоважни за тях вещи в чантата си.

Резултати от проучване, направено във Великобритания показват, че представителките на нежния пол често носят доста скъпи принадлежности, които им дават възможност да са в крак със съвременният начин на живот.

Допитването показва, че в много дамски чанти се съдържат вещи на стойност 512 лири, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Други, освен обичайните козметики и купища други вещи, приютяват и високотехнологични джаджи като смартфони и таблети на обща стойност 3144 лири - сума, която почти се равнява на цената на малък автомобил.

Авторите на проучването обясняват, че скъпите вещи и джаджи дават възможност на дамите да се справят "в крачка" с нарастващите нужди на съвременния забързан начин на живот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

543

преди 9 години

Какви са тея смартфон + таблет, които струват над 7500 лева? Най-новия iPhone+iPad са не повече от 4 000 лева общо.... Проверявайте си цифрите педи да пишете глупости, т'ва е елементарна математика, вече я учат в първи клас...

3

гатанка

преди 9 години

Какво липсва в женска чанта ?(думата е с 3 букви)

2

Икономиста

преди 9 години

На мойта жена дрънкулките в чантата като стойност не са като за 1 малка кола, но като обем пълнят багажника на модерен кросовър с Евро 5 и автоматична скоростна кутия.

fallback