Снимка: Reuters, архив
fallback

Покойна баба не престава да тормози съпруга си от отвъдното - тя не спира да го гълчи, че й обува чехлите, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Тед Уайзман бил много доволен, че поддържал контакт с покойната си жена чрез медиум. По време на сеансите покойната Ивон не спирала да нарежда: "Обул си ми чехлите - събуй ги веднага!"

64-годишната жена се споминала вследствие на инфаркт миналия май. Нейният дух обаче не спирал да се явява на Тед, който често бивал сгълчаван посред нощ, за това че хърка силно.

Господин Уайзман е от град Хейлсоуън, графство Западен Мидландс.

Паранормалното мъмрене започвало, след като духът на бабата изпадал в истерия, когато Тед карал кокалчетата на пръстите си да пукат или когато си гризял ноктите.

Тед и Ивон били женени в продължение на 46 години, имат две деца и 5 внука. Въпреки сприхавия й характер, г-н Уайзман обожавал съпругата си приживе.

Тя била голяма чистница и не преставала да нарежда и от отвъдното, за да се поддържа редът в домакинството в изрядно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

анонимен

преди 9 години

Ами сигурно са погребали жената с чехлите. Трябва да я ексхумират и да й ги събуят. :D

20

Анонимен

преди 9 години

Ай,ай.Тя и моята ли ще ме тормози след време?Аз и казах,че единия от двамата като умре,аз ще отида при децата.

19

Анонимен

преди 9 години

Тя била голяма чистница и не преставала да нарежда и от отвъдното, за да се поддържа редът в домакинството в изрядно състояние.--------Някой го е проклинал този човекНяма оттърване ей!

fallback