Снимка: Reuters
fallback

Четиридесет и седем годишната разведена британка Аманда Роджърс се омъжи за териерката си Шеба пред 200 души в хърватския град Сплит, пише в."Дейли мирър".

"Нe бих могла и да мечтая за по-верен партньор от моя джак  ръсел териер", сподели младоженката. Те били неразделни от много години и Шеба й носела неизменна радост в дни на депресия и тъга.

Лондончанката Аманда Роджърс била сключила брак преди 20 години, но той се разпаднал само след няколко месеца, пише БТА. За втората си венчавка госпожата паднала на колене пред домашния си любимец и й поискала ръката. Шеба поклатила опашка утвърдително и така се стигнало до повторното заставане пред олтара за Аманда.

"Аз знам, че бракът ми с Шеба няма юридическа стойност, но това беше един от начините да й отдам почит за нейната вярност. Тя никога не се е държала лошо с мен и винаги ми е показвала, че е щастлива!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 10 години

Е тва е заглавие потресаващо, а не като другите новини дето светът се тресе!!!!

14

Куку

преди 10 години

Е това вече е пълно извращение на тотално куку

13

Анонимен

преди 10 години

Тва одобряването на гейските бракове е стара новина. Вече ше почнат да да искат да одобряват бракове с животни.....тая кукувица наред ли е бе. Скоро някоя откачалка ше вземе да се ожени за фикуса си както е тръгнало хаха смешковци

fallback