Снимка: Getty images/guliver photos
fallback

Американска фирма ще пусне на пазара тази есен тоалетна чиния за 10 хиляди долара, снабдена със сешоар, която прави излишна тоалетната хартия, пише в. "Дейли мейл".

Чинията е снабдена с две дюзи, които впръскват вода под формата на спрей и изпълняват ролята на биде, предава БТА. Хай тек съоръжението предлага и масажи по време на използването му.

Тоалетната дъска се повдига и сваля автоматично. Автоматично е и пускането на водата, след като тоалетната е била използвана. В санитарната керамика е включен и дезодорант.

Умната тоалетна запомня навиците за ходене по нужда и малко преди да използването пуска малка струя вода, за да се избегне "залепването на твърди отпадъци" по нейната повърхност.

Артикулът се самопочиства и дезинфекцира с помощта на ултравиолетова светлина.

Температурата на водата в дюзите и нейното налягане се регулират с дистанционно. Самата тоалетна дъска също се сгрява ипредлага масажен режим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 10 години

Добрутро. Аз има такава тоалетна от 5 години. Мие ти задните част като може да пронменяш силата на струята, температурата на водата, посоката на струята или де се движи автоматично напред назад. Има и отделно пръскало за жени отпред. Като свърши с измиването пуска сешоар с топъл въздух за да ти изсуши ***. Може да променяш температурата на въздуха. Купил съм я за 100 лева , Китайска изработка за Канадска фирма. В eBay се продават корейски които са по-качествени и струват 200$

4

синатра

преди 10 години

Умната тоалетна запомня навиците за ходене по нужда и малко преди да използването пуска малка струя Да живее Google Translate!

3

МЪЖ

преди 10 години

А не, айде без масажи там...

fallback