fallback

Общ преглед
 

Една известна мъдрост гласи, че "това, което не ни убива, ни прави по-силни". Business Insider събира историите на някои от най-големите имена в модерното кино, музика и литература, за да докажат, че първоначалният провал може да мотивира. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 10 години

Нали знаете какво е казал Едисон при поредния неуспешен опит да направи електрическа крушка? "Е, нищо. Вече поне знам 100 начина как не се прави!" С такъв дух няма как да не успееш. И накрая е успял. Същото е и с тези звезди, след провала не са зарязали всичко и не са се отдали на самосъжаление и алкохол, а не са спрели да опитват и накрая са успели. Лично аз мога само да се поуча от това.

14

Анонимен

преди 10 години

Напишете нещо за нашите родени-успели и след това провалени!

13

Анонимен

преди 10 години

не е нужно да преписваш статии просто виждаш българския елит и веднага изплуват поне 3 случая - така е в цял свят само че не споменават истинските причини . Слави Трифонов - изгонен от всички телевизии - поради политически разпри с Костов - сега е на екран повече от 10 год. Оня израстък Рафи спечели конкурса поради подкрепата на Халваджан - тези който не спечелиха Ангел и Мойсеи са по добри и по слушани в момента... И много други случай ............

fallback