Снимка: Reuters
fallback

12-килограмова котка падна на главата на стопанина си и му причини мозъчно сътресение, съобщи lady.mail.ru.

До инцидента се стигнало, след като тежичката котка била заспала на един от шкафовете и когато тръгнала да се обръща, за да се настани по-удобно, полетяла надолу.

За нещастие точно в този момент стопанинът бил на най-неподходящото място и животното се стоварило върху главата му.

По-късно мъжът отишъл в поликлиниката с оплаквания от гадене и болка в главата.

Лекарите диагностицирали мозъчно сътресение, а в картона му било записано: “Травма на главата в резултат на падане на тежък предмет – котка“.

Не се съобщават обаче подробности за състоянието на животното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Margaritka

преди 12 години

Aз пък ги обичам еднакво и двете, и кучетата и котките. Най-добре вкъщи да имаш представител и от 2-та вида. ;) купона е гарантиран.

32

до 31

преди 12 години

"Има едно схващане, че който обича котки е склонен да дарява топлота и нежност, а който е фен на кучетата да получава. Както знаем мъжете предпочитат кучета." Абсолютно си прав(а) за първото, но не и за второто! Аз съм мъж и предпочитам котки - кучетата...кучета ги яли :)

31

Анонимен

преди 12 години

Толкова се смях с тая статия (с коментарите), че не е истина:)))))) А самият инцидент не е смешен предвид състоянието на стопанина на котака, но диагнозата направо кърти. За руснаците зная, че много обичат котките и което е най-интересно болшинството от мъжете имат котараци за домашни любимци. Има едно схващане, че който обича котки е склонен да дарява топлота и нежност, а който е фен на кучетата да получава. Както знаем мъжете предпочитат кучета.

fallback